Bestyrelse og skolekreds

Bag Sundeved Efterskole står en skolekreds. Det er blandt skolekredsens medlemmer, skolens bestyrelse vælges, og en stor og stærk skolekreds kan være med til at støtte bestyrelsen og medarbejderne i deres arbejde med at skabe en god og tidssvarende efterskole.

Private, myndige personer, der støtter op omkring skolens formål og føler tilknytning til skolen, er meget velkomne til at blive medlemmer af skolekredsen. Vi vil rigtig gerne have en stor og levende skolekreds, der ønsker at tage del i skolens liv.

Et medlemskab giver stemmeret til generalforsamlingen. Skolens kontor og forstander hjælper meget gerne med mere information om skolekredsen, så kontakt os gerne.

Det koster 50 kr./årligt at være med i skolekredsen, hvilket der følger kalenderåret. Hvis du ønsker at blive medlem af skolekredsen, kan du gøre det ved at benytte følgende betalingsmetode. Betalingen til skolekredsen kan gøres på Mobilepay på 41486 eller på konto 9733 0002674475. Husk at oplyse navn og mail ved betaling. Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på dit medlemskab. Medlemskabet godkendes af bestyrelsen.

Bestyrelsen for skolen vælges ud fra skolekredsen. Der er generalforsamling om foråret, og vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du som skolekredsmedlem har interesse i at lade dig vælge til bestyrelsen. Vores nuværende bestyrelse ses herunder.

Se Årsskriftet for 2023 her.

Se Årsskrift for 2022 her.

Bestyrelsesformand, Mikael Warncke

Næstformand, Claus Aagaard Holm

Bestyrelsesmedlem, Esben Morthorst

Bestyrelsesmedlem, Kevin Evald

Bestyrelsesmedlem, Marianne Bunde

Bestyrelsesmedlem, Hanne Obling Jessen

Bestyrelsesmedlem, Torben Baumgartner

Medarbejderrepræsentant, Klaus Deutschbein

LINJEFAG

Fodbold

Læs mere
LINJEFAG

Volleyball

Læs mere
LINJEFAG

Outdoor

Læs mere
LINJEFAG

Badminton

Læs mere
LINJEFAG

Musik

Læs mere
LINJEFAG

Rytmisk gymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Billedkunst

Læs mere
LINJEFAG

Springgymnastik

Læs mere