Rejser

På Sundeved Efterskole tager vi hvert år på tre fælles rejser ud over vores intro- og afslutningsture. På to af rejserne er hele skolen af sted på samme tid, fordi vi mener, at sådanne ture i høj grad er med til at styrke fællesskabet.

Kultur-tur – oktober
I efteråret er eleverne på en kultur-tur i Danmark. Vi besøger typisk en storby i 3 dage, fx Ålborg eller København, hvor fokus er på historiske og kulturelle oplevelser. Derudover kan der også indgå besøg på én eller flere videregående uddannelser.

Skitur til udlandet – januar
Vi tager hvert skoleår på en skitur. Rejsemålet er ikke altid det samme. I dette skoleår tager vi til Kvitfjell i Norge i uge 4.

Formålet med skituren er:
• Fysiske udfordringer (korte og længere ture på langrend, alpint skiløb, lege i sneen mm)
• Anderledes og udfordrende naturoplevelser
• Styrkelse af det sociale fællesskab ved at være på tur sammen
• Møde og stifte bekendtskab med svensk kultur

Forårstur – april
Hvert forår tager 8.-9. klasserne til Berlin og 10. klasserne tager til Bruxelles. Det er ture, som består af både kulturudveksling, kendskab til og forbedring af det tyske sprog, workshops, sightseeing og masser af fællesskab. Mødet med unge tyskere og kulturudveksling er helt centralt på turene.
Vi besøger både i Bruxelles og Berlin en skole, hvor eleverne eksempelvis laver workshops for tyske elever på mellemtrinnet, har samtaler med udskolingselever og giver fælles gymnastikopvisning. Derudover får eleverne mulighed for at opleve storbyerne på egen hånd, der er forskellige fælles kulturelle aktiviteter og eleverne styrker deres tyskkundskaber og får en større forståelse for tysk kultur.

 

SE-holdet

Ca. hvert andet år arrangerer Sundeved Efterskole en gymnastikrejse med gamle elever. I 2015 var holdet i USA – en fantastisk tur som både bestod af workshops, opvisninger og sightseeing.  I 2019 deltog holdet i det store internationale gymnastikstævne Gymnaestrada i Dornbirn, Østrig som også bød på mange store oplevelser. Pt arbejder vi på en ny længere udenlandstur.

LINJEFAG

Musik

Læs mere
LINJEFAG

Billedkunst

Læs mere
LINJEFAG

Fodbold

Læs mere
LINJEFAG

Springgymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Rytmisk gymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Volleyball

Læs mere
LINJEFAG

Badminton

Læs mere
LINJEFAG

Outdoor

Læs mere