Fodbold

I fodbold får du trænet dine grundlæggende tekniske og taktiske fodboldfærdigheder, samtidig med at den sociale dimension er i fokus.

Vi tilbyder tre træninger á en time i ugen, som ligger fordelt om eftermiddagen og aftenen. Vi træner på vores egen bane som vi er meget stolte af. Banen bliver passet hver dag af vores robotplæneklippere, således den altid er klar. På fodboldlinjen vil du også modtage træningstøj, men støvlerne skal du selv tage med.

Vi har to fodboldweekender i året, hvor kombinationen af sjov og seriøsitet er til stede. Tidligere har weekenderne budt på BumperBallz, teambuildingsture, pannaturneringer, M-stationtræning og rigtig mange kampe.
Derudover tager vi også på ture til klubber som SønderjyskE, FC Midtjylland og HSV m.fl.

Vi deltager i DBU-turneringen på lige fod med andre klubber på både pige- og drengeholdet, mens vi også deltager i diverse efterskoleturneringer og stævner. Kampene i DBU-turneringen ligger oftest hverdagsaftener eller søndag. DGI-kampe spilles i hverdagen om eftermiddagen.

Trænerteamet består af Jonas, som har pigeholdet på Sundeved Efterskole. I fritiden træner han også FC Sydvest U17-hold. Drengeholdene trænes af Nicolaj og Carsten, som har samlet træner- og spillererfaring fra diverse danmarksserieklubber; SønderjyskE, FC Sønderborg, Christiansbjerg (Århus) og Frederiksberg Boldklub (KBH).

LINJEFAG

Volleyball

Læs mere
LINJEFAG

Outdoor

Læs mere
LINJEFAG

Fodbold

Læs mere
LINJEFAG

Musik

Læs mere
LINJEFAG

Billedkunst

Læs mere
LINJEFAG

Springgymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Rytmisk gymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Badminton

Læs mere