Billedkunst

Hvis du søger noget kreativt i dit efterskoleophold, er dette noget for dig. Vil du arbejde kreativt med hænder og hoved? Tør du bruge dine egne og andres gode idéer? Er du frisk på at fordybe dig, eksperimentere og lade fantasien få vinger? Så er Billedkunst lige noget for dig!

Om du er begynder, eller du allerede har arbejdet med billedkunst, så er der altid nyt at lære og nyt at opleve. Alle kan være med, hvis bare man er åben og nysgerrig. Vi lægger stor vægt på processen fra ide til udførsel. Vi vil flette billedkunst sammen gennem forskellige forløb, hvor DIN designproces vil give dig indsigt i forskellige kunstneriske metoder, teknikker og udtryk. Arbejdet vil tage udgangspunkt i din personlige proces, og undervisningen vil derfor være meget differentieret og målrettet dig.

Du kan komme til at arbejde med forskellige materialer og teknikker, og du lærer bl.a. at tegne, lave collage, ”sample” og male – med fokus på processen fra tanke til produkt. Vi vil designe og skabe kunst, så det kan ses og mærkes på skolen – blandt andet ved at lave rumlige installationer, happenings og ferniseringer.

Du får også undervisning i farvelære og komposition. Ligesom der vil være fokus på  billedkunsthistoriens forskellige stilarter og udtryk.

Alt i alt et fag, hvor du i høj grad kommer til at opleve friheden til at sætte dine egne aftryk!

Underviser

Louise Cathrine Seiding

Er uddannet cand. mag. i Nordisk Sprog og Litteratur/Æstetik og Kultur fra Århus Universitet. Har arbejdet mange år som billedkunstlærer, og har taget forskellige faglige og praktiske kurser. Er meget glad for at formidle kunst og kreativitet, og kan lide at udfordre eleverne med forskellige materialer og kunstudtryk.

LINJEFAG

Rytmisk gymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Outdoor

Læs mere
LINJEFAG

Billedkunst

Læs mere
LINJEFAG

Musik

Læs mere
LINJEFAG

Fodbold

Læs mere
LINJEFAG

Springgymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Volleyball

Læs mere
LINJEFAG

Badminton

Læs mere