Rytmisk gymnastik

Rytmisk gymnastik er et linjefag for elever, der godt kan lide at svede, grine, give den gas og udfordre kroppen. Vi skal udforske bevægelser og koordination og alle gymnaster vil opnå en stor udvikling uanset udgangspunkt.

Du behøver ikke at have gået til gymnastik før, men skal bare have lyst til at bevæge dig og lære en masse nyt. Nogle af timerne i rytmisk gymnastik bliver inddelt i A og B, så vi kan udfordre alle elever, på det niveau de er.

Vi arbejder med grundgymnastik, der giver teknik og styrke til også at arbejde med anderledes former for gymnastik og dans. Vi skal også lege med håndredskaber, spring over gulv, vores egen serie i opvisningsprogrammet og meget meget andet.

Rytmisk linjefag har 2 undervisningstimer om ugen. Derudover har vi i løbet af skoleåret 2 weekender, hvor vi kan gå rigtigt i dybden med forskellige danse- og gymnastikgenrer. Vi afholder også en prøveudtagelse med rigtige udtagere for at prøve vores færdigheder af og øve os til fremtidige udtagelser.

Udvikling og dygtiggørelse – det er vores mål i rytmisk linjefag.

Underviser

Maria Møgelhøj

Jeg har undervist i gymnastik i mange år – både lokalhold, egnshold i DGI og som efterskolelærer. Et højskoleophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og flere forskellige rejser, har været med til at give mig ny inspiration og nye bevægelsesmønstre. 

Marie Johansen

LINJEFAG

Billedkunst

Læs mere
LINJEFAG

Outdoor

Læs mere
LINJEFAG

Musik

Læs mere
LINJEFAG

Volleyball

Læs mere
LINJEFAG

Badminton

Læs mere
LINJEFAG

Rytmisk gymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Springgymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Fodbold

Læs mere