Springgymnastik

Linjefag spring er niveaudelt i A og B for at tilgodese alle.

Spring B er for dig, der arbejder med grundspring eller er nybegynder, det er ikke en forudsætning, at du har lavet springgymnastik før, men det er godt at have en god kropsbevidsthed og en masse gåpåmod.

Spring A er for dig, der tidligere har gået til springgymnastik, og som er klar til at bygge mere på.

Har du lyst til endnu mere spring, kan vi tilbyde spring som valgfag + tumbling + trampolinnørd + TeamGym.

Linjefag spring har undervisning 2 timer om ugen. Ud over den ugentlige undervisning har vi 2 springweekender, hvor vi bruger tid på dygtiggørelse, samt forberedelserne til opvisningen.

Vi arbejder med grundlæggende fysisk træning med fokus på elementer, vi skal bruge i spring samt målrettet arbejde med stil og teknik helt fra bunden. Vores mål er at forbedre den hele gymnast, det vil sige, at vi træner målrettet på både forlæns- og baglæns banespring samt trampolin.

Hvis du har gejsten og gåpåmodet, så har vi rammerne til at lære dig en masse nye spring (se vores springcenter)

 

 

Valgfagene:

TeamGym er en alsidig sport, som både fokuserer på koordination, rytme og kraft. Teamwork og teknik spiller en stor rolle i konkurrencer. TeamGym er en holdsport, hvor du:

• Laver en rytmisk serie til fri musik
• Springer på måtte
• Springer i trampet

Alle konkurrencer foregår som hold á 6-12 gymnaster i enten herre-, dame- eller mix-rækken. Vi deltage i Efterskole DM i TeamGym.

Tumbling er udelukkende baglæns banespring hvor vi niveaudelt arbejder med op til 8 springkombinationer. Vi har et tæt samarbejde med VBIF Powertumbling hvor dygtige tumblere har mulighed for at supplere deres træning.

Trampolin-nørd er udelukkende trampolinspring, hvor der både arbejdes i stor- og mini-trampoling

 

Springlærerne på Sundeved har alle uddannelse inden for de landsdækkende SMT kurser i modtagning.

Underviser.

Kristian Franker Holm

Underviser i: Spring A+B + Tumbling + Trampolin-Nørd

Jeg har undervist i gymnastik og spring siden jeg selv kom hjem fra efterskole.
Igennem de sidste 14 år har jeg undervist i alt fra DGI egnshold, Teamgym, Powertumbling, REP hold og er nu landstræner i Powertumbling.
Jeg elsker at give mine erfaringer videre til alt fra nybegynder inden for springgymnastikken til dem som har brugt mange år på at dygtige gøre sig.

Steffan Backmann

Underviser i: Spring A+B + Team-Gym + Trampolin-Nørd

Jeg har undervist i gymnastik i 13 år – både lokalhold, egnshold, Rep.hold i DGI Sønderjylland, Powertumbling og  nu som efterskolelærer. Har selv været aktiv gymnast på Rep-hold og Viborgs Elitehold. Jeg er helt vild med at give glæden ved gymnastik videre til andre.

Malthe Færgemand Bøgh

Underviser i: Spring A+B + Team-Gym + Trampolin-Nørd

 

Klaus T. Deutschbein

Underviser i: Trampolin-Nørd

Jeg har undervist i gymnastik og spring siden jeg selv kom hjem fra efterskole og har suppleret min instruktør uddannelse på Gymnastik og idrætshøjskolen ved Viborg. 
Jeg har undervist i alt fra lokalforenings hold, DGI egnshold, Teamgym, After REP hold. og har været en del af Spring teamet på Sundeved siden 97´

 

Timelærer

Mathias Warming

Underviser i: Spring A+B + Trampolin-Nørd

Jeg har haft rigtig meget med gymnastik og spring hele mit liv. Har undervist på lokal foreningshold, Powertumbling og Mini-Mix. Det er nu mit 2. år som timelærer på sundeved. I år laver jeg selv lidt gymnastik på Sønderjyllands repræsentationshold.

 

Marcus Lassen

Underviser i: Spring A+B + Trampolin-Nørd

 

LINJEFAG

Volleyball

Læs mere
LINJEFAG

Badminton

Læs mere
LINJEFAG

Rytmisk gymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Springgymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Outdoor

Læs mere
LINJEFAG

Billedkunst

Læs mere
LINJEFAG

Musik

Læs mere
LINJEFAG

Fodbold

Læs mere