Springgymnastik

Linjefag spring har undervisning 2 timer om ugen. Ud over den ugentlige undervisning har vi 2 springweekender, hvor vi bruger tid på dygtiggørelse, samt forberedelserne til opvisningen. Hvis du har lyst til endnu mere spring, kan vi tilbyde spring som valgfag og powertumbling. I alt er der altså mulighed for 5 ugentlige springtimer.

Vi arbejder med grundlæggende fysisk træning med fokus på elementer, vi skal bruge i spring samt målrettet arbejde med stil og teknik helt fra bunden. Vores mål er at forbedre den hele gymnast, det vil sige, at vi træner målrettet på både forlæns- og baglæns banespring samt trampolin.

I springtimerne har vi et ugentligt fokus på et af overstående temaer for at kunne dygtigøres os bedst muligt. Vi har i 2012 taget vores springcenter i brug og kan tilbyde de bedste og nyeste springfaciliteter. (se vores springcenter)

Hvis du har gejsten og gåpåmodet, så har vi rammerne til at lære dig en masse nye spring. Hvis du vælger linjefaget spring, deltager vi i op til 3 konkurrencer i løbet af året. Fx har du også mulighed for at deltage i Efterskole DM i TeamGym.

TeamGym er en alsidig sport, som både fokuserer på koordination, rytme og kraft. Teamwork og teknik spiller en stor rolle i konkurrencer. TeamGym er en holdsport, hvor du:

• Laver en rytmisk serie til fri musik
• Springer på måtte
• Springer i trampet

Alle konkurrencer foregår som hold á 6-12 gymnaster i enten herre-, dame- eller mixrækken.

Linjefag spring er niveaudelt i A og B for at tilgodese alle.
Spring B er for dig, der har lyst til fart, højde og masse af spring. Det er ikke en forudsætning, at du har lavet springgymnastik før, men det er godt at have en god kropsbevidsthed og en masse gåpåmod.

Spring A er for dig, der tidligere har gået til springgymnastik, og som er klar til at bygge mere på.

Har du lyst til endnu mere spring, kan vi tilbyde spring som valgfag + tumbling + trampolinnørd + TeamGym.

Springlærerne på Sundeved har alle uddannelse inden for de landsdækkende SMT kurser i modtagning.

LINJEFAG

Rytmisk gymnastik

Læs mere
LINJEFAG

Fodbold

Læs mere
LINJEFAG

Badminton

Læs mere
LINJEFAG

Musik

Læs mere
LINJEFAG

Volleyball

Læs mere
LINJEFAG

Outdoor

Læs mere
LINJEFAG

Billedkunst

Læs mere
LINJEFAG

Springgymnastik

Læs mere